Divendres, juny 9, 2023
Widgets Magazine

Al dia notícies 26-05-2023

Avui a la mitjanit acaba la campanya electoral de les municipals del 28 de maig.

La mobilitat, la seguretat, el medi ambient, l’accés a l’habitatge o les promeses de nous equipaments han centrat part d’aquesta campanya en què hi ha més candidatures que mai: 54 candidatures a tota la comarca del Garraf.

Diumenge més de 108 mil electors estan cridats a votar a Vilanova, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Canyelles en uns comicis que decidiran la configuració dels ajuntaments i els governs locals dels propers 4 anys .Els partits aprofiten per llançar els seus últims missatges de campanya.

El quart congrés Risc Cat analitzarà els riscos de caigudes en altura que són els accidents més greus en l’àmbit laboral. Les jornades se celebren dijous i divendres vinent a Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

Exposició d’il·lustradors a La Sala de Vilanova, en el marc de la fira “Conte va! Va de contes” que es feia fa uns dies a la capital del Garraf. La mostra es pot visitar fins el 18 de juny.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img