Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El PSC ha estat la força més votada al Garraf, seguida de Junts

El PSC ha estat la força més votada al Garraf en aquestes eleccions municipals, amb uns resultats millors dels que va tenir al 2019. Dels 108 regidors que sumen els sis municipis de la comarca, se’n quedarà 39 en el proper mandat.

Per la seva part, les candidatures de Junts per Catalunya han perdut vots i pes percentual, però en canvi, tindran més presència als ajuntaments de la comarca, ja que ha guanyat nou regidors més, entre ells, els dos amb els que s’ampliava el consistori de Canyelles, que se’ls ha quedat Rosa Huguet, i els tres de Junts-Via, que aquesta vegada no ha format part de la candidatura de Construïm a Sant Pere de Ribes.

Les davallades més significatives les ha patit ERC (que perd pràcticament la meitat dels vots obtinguts fa quatre anys), la CUP i sobretot Ciutadans, que s’ha quedat sense representació als ajuntaments del Garraf. Guanyen vots les candidatures d’En Comú Podem, el PP i VOX, que ha aconseguit cinc regidors a la comarca.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img