Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Prop de 32.000 espectadors van seguir ‘La Nit Electoral’ a Canal Blau

Avui a Canal Blau els donem les gràcies pel gran seguiment del programa especial de La Nit Electoral: gairebé 5 hores de directe, 5 punts de connexió i una trentena de professionals desplegats per cobrir el 28M al Garraf.

Ahir ens van seguir prop de 30.300 espectadors a través del canal televisiu de TDT i també més de 1.500 usuaris a través de la retransmissió en directe per YouTube, amb una gran fidelitat a tota l’emissió.

Un programa especial, que des de dos quarts de 8 del vespre fins a quarts d’una de la matinada ens va permetre seguir en directe els resultats electorals a Vilanova, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles i Canyelles.

Tot plegat, en el desplegament en directe més gran fet mai a la comarca en una cita electoral.

Un programa que serveix de colofó a dues setmanes de campanya en què els hem ofert una programació especial amb seguiment informatiu diari, entrevistes a tots els candidats i debats als 5 municipis que formen part del Consorci de la Televisió Pública del Garraf.

Tant el programa especial d’ahir com la resta de la campanya han tingut també un gran impacte i difusió a les xarxes socials.

Gràcies.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img