Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Unitat Cubellenca guanya de nou les eleccions a Cubelles, però perd un regidor

Rosa Fonoll guanya les eleccions a Cubelles, però perd un regidor.

El PSC torna a ser la segona formació més votada a Cubelles. Un altre dels titulars de la jornada electoral és l’entrada de Vox a l’Ajuntament. Ho fa amb dos regidors i es converteix en la tercera força política al consistori.

L’altra cara de la moneda ha estat ERC, que a les eleccions ha perdut un dels seus dos regidors actuals mentre que Junts per Cubelles es manté al plenari amb dos regidors. La CUP i Cubelles En Comú Podem revaliden també el regidor que ja havien aconseguit ara fa quatre anys.

El Partit Popular torna a aconseguir representació després d’aquest darrer mandat, en què no en va tenir mentre que Ciutadans es queda sense regidor els propers quatre anys

Widgets Magazine

Notícies

spot_img