Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 30-05-2023

Vilanova En Comú Podem podria ser la millor opció si al final el PSC acaba pactant un govern de majoria absoluta a la capital del Garraf. Dos dies després de les eleccions, Juan Luis Ruiz ha analitzat els resultats electorals i quins són els reptes més urgents a la ciutat.

Junts per Sitges, que ha guanyat les eleccions municipals d’aquest diumenge, ha començat ja les negociacions per formar govern. Han obtingut 4 regidors, amb més vots que ERC i PSC, que també obtenen 4 representats.

L’Economat de Vilanova instal·la un sistema de climatització gràcies a la donació d’una empresa col·laboradora. El supermercat social dona cobertura a unes 600 famílies en situació de vulnerabilitat.

Els Bancs dels Aliments han hagut de reduir el menjar que reparteixen als usuaris per culpa de la inflació, a la vegada que la demanda s’incrementa. Alerten de la impossibilitat de fer-hi front mentre reben menys donatius i excedents.

Set escoles de primària de Vilanova han participat aquest curs al projecte de cultura emprenedora, que promou valors com la creativitat o el treball en equip. Avui han pogut vendre els seus productes a la plaça de la Vila.

La FAC tindrà una dotació extra de 24 mil euros fruit d’una subvenció de la Generalitat, el que permetrà consolidar alguns actes del Carnaval de Vilanova. El pressupost del 2023 ha estat de 155 mil euros-

La 5a convenció catalana de ciència-ficció i fantasia tindrà com a convidats d’honor a Vilanova i la Geltrú l’escriptor català Jordi de Manuel i l’escriptora canadenca Premee Mohamed. La CatCon23 es farà a la capital del Garraf el 10 i l’11 de juny.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img