Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els valors de l’emprenedoria a primària

Els alumnes de 5è i 6è de set escoles de Vilanova s’han convertit en venedors per un dia. Ha estat a través del mercat del projecte de Cultura Emprenedora a Primària, que vol fomentar precisament els valors de l’emprenedor: el treball en equip, el valor dels diners, l’esforç o la creativitat. Durant l’any els treballen a l’aula de manera transversal a les assignatures o per projectes, en una iniciativa de què són partíceps des del primer minut.La recaptació que aconsegueixin, la destinaran a diferents projectes; de vegades a subvencionar actes de la mateixa escola, i d’altres a finalitats solidàries. El programa de Cultura Emprenedora a Primària va néixer a Vilanova l’any 2009.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img