Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova tornarà a ser capital de la ciència-ficció el 10 i 11 de juny amb la CatCon

La 5a convenció catalana de ciència ficció i fantasia tindrà com a convidats d’honor a Vilanova i la Geltrú a l’escriptor català Jordi de Manuel i també a l’escriptora canadenca Premee Mohamed.

La Catcon vol ser, com sempre, un espai de trobada entre autors, traductors, editorials i lectors amb l’objectiu de normalitzar la ciència ficció en llengua catalana a través de conferències i presentacions.

Enguany la Catcon vol anar més enllà de la literatura i aposta per donar visibilitat, també, a altres formats com per exemple el manga i l’anime, els podcasts o el rol. També, per fer veure aquelles cançons lligades a la ciència ficció i la fantasia o abordar subgèneres d’aquest àmbit com l’Steampunk.

La Catcon, organitzada per la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, es farà els dies 10 i 11 de juny a l’auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. La iniciativa servirà també per entregar els premis Ictineu a les millors obres en català de l’any passat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img