Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 31-05-2023

Unitat Cubellenca, la força més votada a Cubelles, treballa per governar amb majoria absoluta i sumar als seus cinc regidors, altres formacions municipals. Rosa Fonoll vol evitar governar en minoria.

Els partits negocien pactes de govern o d’investidura abans de la constitució dels ajuntaments el 17 de juny. Avui han sabut quants consellers tindran al Consell Comarcal del Garraf.

L’actor vilanoví Toni Albà es posa en la pell d’una persona cega en una campanya de l’ONCE que reclama més accessibiltat a la via pública. L’agència de l’organització a Vilanova demana més semàfors acústics i millores a les voreres.

El vaixell Astral d’Open Arms para al port de Vilanova per a les seves feines de manteniment. Parlem amb el fundador de l’entitat, Òscar Camps, que reflexiona sobre uns rescats cada vegada més complicats a la Mediterrània.

El Corpus de Sitges 2023 engalanarà diumenge 11 de juny els carrers de la vila amb les catifes. Ha estat declarat Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Per la comissió «aquesta distinció ha premiat allò que s’ha fet sempre de la mateixa manera».

Torna la fira Temps de Vi del 9 a l’11 de juny a Vilanova i la Geltrú. Hi prenen part la major part de D.O de Catalunya amb la Rambla Principal com a punt neuràlgic del certamen.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img