Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’acció preventiva, clau en la reducció de l’accidentalitat laboral

L’accidentalitat laboral, a debat aquests dies a Vilanova i la Geltrú a través del RiscCat, el Congrés de Prevenció de Riscos, Seguretat i Salut Laboral que arriba a la quarta edició. Els experts demanen que es faci un seguiment de les accions en l’àmbit laboral i es compleixi la normativa.

A Catalunya es treballa per reduir al màxim l’accidentalitat laboral, tot i que els expedients han incrementat gairebé un 7% el 2022, en part per la tasca preventiva.

En la primera sessió del RiscCat s’ha volgut abordar les responsabilitats derivades de l’accident de treball des de diferents àmbits. De cara a demà, el focus es posarà en les caigudes d’altura, la principal causa d’accidents mortals investigats l’any passat a Catalunya.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img