Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 02-06-2023

Rosa Huguet ja treballa  en el nou cartipàs després de revalidar la seva majoria absoluta, amb 12 dels 13 regidors de Canyelles. 

Augmenten els accidents laborals en altura perquè cada cop hi ha més serveis instal·lats a les teulades. Les plaques solars s’han afegit darrerament a les antenes i els aparells d’aire condicionat que des de fa anys ocupen part de les cobertes de les cases.

Els treballadors dels tallers de Renfe a Vilanova inicien aturades parcials per denunciar retallades salarials que afecten també la qualitat del servei i els usuaris.

S’estrena la campanya contra incendis forestals de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. El Govern alerta d’una temporada que es preveu especialment complicada tot i les últimes pluges.

Vilanova acull demà la 20a Festa per una Societat Inclusiva. Una proposta per denunciar que la inclusió de les persones amb discapacitat encara està, avui, lluny d’haver-se assolit.

Els Museus de Sitges commemoren el cinquantè aniversari de la mort de Picasso amb l’exposició “Rusiñol vist per Picasso”. Es presenten 29 obres: 9 venen del Museu Picasso de Barcelona i 6 del Fons del Museu Cau Ferrat.

El Retorn dels indians torna el cap de setmana del 3 i 4 de juny al nucli de Ribes, que farà un viatge al passat per recordar el paper dels ribetans que van anar a fer fortuna a Cuba.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img