Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

ENTREVISTA A ROSA HUGUET | Junts per Canyelles ja dibuixa el cartipàs del nou govern

A Canyelles, la nit electoral ja va deixar molt clar de quin color seria el govern municipal per al mandat que començarà el proper 17 de juny. Rosa Huguet, de Junts per Canyelles, va aconseguir 12 dels 13 regidors que conformen el consistori, revalidant i ampliant així la majoria absoluta que va aconseguir el 2019.

Ara ja treballa en el cartipàs que donarà forma al nou govern. Abans, ha fet per a Canal Blau una anàlisi de com va viure la nit electoral i les perspectives amb les que estrena el seu quart mandat com a alcaldessa de Canyelles. Huguet assegura que el seu compromís amb el municipi és per als quatre anys.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img