Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Vilanova acull dissabte la 20a Festa per una Societat Inclusiva al Garraf

Torna la Festa per una Societat Inclusiva que celebra el seu 20è aniversari a Vilanova i la Geltrú per denunciar que la inclusió de les persones amb discapacitat encara està, avui, lluny d’haver-se assolit.

Un col·lectiu que pateix, sobretot, en àmbits com l’educatiu o el laboral o fins i tot per tenir una vida independent. La festa serveix per evidenciar que la inclusió social de les persones amb discapacitat és una qüestió de drets humans i també un benefici per a la societat.

Una trentena de tallers, activitats, actuacions i una cercavila són només algunes de les propostes dissabte 3 de juny al recinte de l’IMET de 17h a 23h.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img