Diumenge, desembre 3, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 05-06-2023

Baixa l’atur al Garraf per tercer mes consecutiu. Són ara 7.577 les persones sense feina registrades al SOC a la comarca.

UM9-CUP-Construïm serà ‘alternativa’ des de l’oposició i demana consens polític al PSC en els grans temes del municipi. Esther Rodríguez avisa que continuarà batallant aquest mandat per projectes urbanístics com el de l’Autòdrom i Can Jove.

El Cuponazo de la ONCE deixa més de 10 milions d’euros a Vilanova i la Geltrú. S’han venut des d’un quiosc de la Organització Nacional de Cecs ubicat a la Rambla Principal.

Els carrers i places del casc antic de Ribes s’han ambientat aquest cap de setmana de l’esperit de l’època dels indians.

Els carrers i places del casc antic de Ribes s’han ambientat aquest cap de setmana de l’esperit de l’època dels indians. S’han fet visites teatralitzades, tastos de vins i moltes altres activitats per explicar el paper dels ribetans que van anar a fer Les Amèriques.

Els Gegants Vells de Sitges han pujat caminant a l’aplec de la Trinitat en el marc del 125è aniversari. Han sortir a les 5.30h de la matinada.

En marxa a Cubelles l’onzena Mostra de Pallassos i Pallasses, que portarà els espectacles de vuit companyies al municipi.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img