Divendres, abril 19, 2024
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 06-06-2023

ERC assumeix la davallada electoral a Vilanova i avança una oposició constructiva ‘amb propostes realistes’. Olga Arnau assegura que serà la cap de l’oposició durant tot el mandat.

El PSC de Vilanova continua les converses polítiques per teixir un escenari de consens al plenari del nou mandat de l’Ajuntament. Sense descartar el govern en solitari amb els seus 11 regidors, el possible pacte mira sobretot cap als comuns.

Alumnes de secundària realitzen 9 curtmetratges per visibilitzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Formen part del projecte Reacciona que promou des de fa 12 anys l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Comença a Vilanova i la Geltrú el curs de nocions bàsiques d’horticultura ecològica, emmarcat dins el projecte Planta’t. El programa té un doble objectiu: la sensibilització ambiental i alhora, fomentar la cohesió veïnal.

Sitges viurà del 14 al 18 de juny la Gay Pride 2023. Ja van 12 edicions d’un esdeveniment que capta públic d’arreu d’Europa i que ha estat classificat com un dels 5 millors de l’orgull gai del món.

La Geltrú ultima els preparatius per celebrar la festivitat de Corpus aquest dissabte. Al matí es munten les catifes. A la tarda es farà la part litúrgica i la processó.

Widgets Magazine
spot_img

Notícies

spot_img