Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Canal Blau, finalista dels Premis de Comunicació Local com a millor televisió

Els Premis de Comunicació Local han donat a conèixer els finalistes de les diferents categories i Canal Blau és finalista, junt amb tvmataró i canal te com a millor televisió.

Les cobertures d’esdeveniments especials són el plat fort de la casa, com les darreres eleccions municipals, amb el desplegament informatiu més gran fet al Garraf, amb 5 debats, 49 entrevistes i una nit electoral sense precedents.

Tot allò que passa al carrer també té un pes important a Canal Blau, amb la cobertura del Carnaval, la gran festa del Garraf i també les festes majors o esdeveniments esportius.

La programació pròpia, conjunta amb la de La Xarxa, configuren una graella que no es queda només a la televisió, sinó que creix a les xarxes socials i a la web que s’ha estrenat aquest any, amb continguts exclusius i cada cop més personalitzats.

Canal Blau Ràdio, de caràcter municipal, completa l’oferta amb una programació basada en actualitat, esports i música.

El camí traçat per la casa en els darrers mesos és aquell de convertir Canal Blau en més que un canal de televisió, amb destí multipantalla i multiplataforma i fomentar la seva presència en els àmbits culturals i esportius.

Els guardons s’entregaran el pròxim 14 de juny en el marc del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img