Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El PSC de Vilanova vol un govern de diàleg, amb pactes o sense

El PSC de Vilanova continua amb la seva roda de converses amb totes les formacions que seran al consistori per valorar predisposicions i definir quin és el paper que poden i volen jugar cadascun d’ells al nou govern municipal que encapçalarà Juan Luis Ruiz.

Un PSC que no descarta governar sense majoria absoluta però amb el marge suficient que considera que li donen els seus 11 regidors. Tampoc no és cap secret que els socialistes busquen preferentment la complicitat de Vilanova en Comú Podem, a l’espera de veure si els propers dies la sintonia es podria concretar en un pacte que integrés de nou el partit de Iolanda Sánchez al govern vilanoví.

Com també caldrà veure quin serà el paper que hi jugarà finalment el nou partit municipalista Transformem, que entrarà per la porta gran a l’Ajuntament de Vilanova amb 3 regidors.

Amb independència de si hi ha pactes i s’arriba o no a un govern amb majoria, Juan Luis Ruiz vol que el pacte i el diàleg, diu, marquin el tarannà del nou govern de Vilanova.

La línia vermella del PSC són els pactes “antinatura”, com el que consideren que hi va haver fa 4 anys per evitar un govern socialista a Vilanova.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img