Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

ENTREVISTA A OLGA ARNAU| ERC assumeix la davallada electoral a Vilanova i avança una oposició constructiva ‘amb propostes realistes’

Olga Arnau viu ja els seus darrers dies com a alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, ara ja en funcions. Fins al dia de la constitució dels nous ajuntaments, la seva feina passa per avançar en els temes més administratius de projectes que s’han començat a tirar endavant en aquest mandat, com l’avantprojecte per a les noves dependències de la policia local o la rehabilitació de l’edifici de les Calderes.

Però aquests darrers dies, els republicans han analitzat també el resultat que va deixar la nit del 28 de maig i el futur que els espera a l’oposició. Reflexions que Olga Arnau ha compartit amb Canal Blau TV, anunciant una oposició constructiva.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img