Dilluns, setembre 25, 2023
Widgets Magazine

Junts i PSC treballen aposten per un govern de coalició a Sitges obert a més acords

El PSC de Sitges, en coalició amb El Margalló, prioritza continuar treballant amb Junts per Sitges per formar un govern de coalició i investir alcaldessa Mònica Gallardo, a què voldrien sumar també Verds En Comú Podem.

Amb aquest acord, les dues formacions sumarien 8 regidors. La majoria absoluta són 11. Però Junts i PSC volen començar una nova etapa a Sitges teixint complicitats amb tots els partits, excepte amb l’extrema dreta.

Tan Junts com el PSC-El Margalló volen que en aquest govern s’hi sumin els Verds en Comú Podem. La formació dels Verds, en un comunicat aquest matí, han descartat –de moment– un acord d’investidura amb Esquerra Republicana i el partit municipalista Sitges Grup Independent. Els Verds En Comú Podem, diuen, a més, que continuaran les converses amb altres formacions per arribar a un pacte programàtic de govern.

En els propers dies, i abans del ple d’investidura del 17 de juny, si s’arriba a un acord definitiu, Junts i PSC donaran a conèixer les línies estratègiques de l’acord programàtic per
formar govern una vegada ratificades pels respectius òrgans de les formacions.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img