Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Un incendi crema l’antiga nau de desballestament de Masia d’en Notari de Vilanova, amb una espectacular columna de fum

10 dotacions de Bombers treballen per extingir l’incendi que des d’aquesta tarda crema a l’interior de la vella nau de desballestament del polígon Masia d’en Notari de Vilanova i la Geltrú, darrere la planta de Mahle. 

La Policia Local de Vilanova confirma que no hi ha víctimes personals. 

L’avís s’ha rebut a les 17.15h de la tarda. La gran columna de fum espès que genera l’incendi es veu des de diferents punts de la ciutat i des de les carreteres C-15 i C-31. S’ha evacuat altres naus pròximes a la zona de les flames per precaució. 

Se senten diverses explosions dins la nau afectada. També s’ha desallotjat algunes naus properes per precaució. Els Bombers hi estan desplegant una estratègia defensiva per evitar el foc que propagui.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img