Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Ajornats els canvis sobre l’INFOCAT que plantejava reduir el paper de les ADF’s en l’extinció d’incendis

La Generalitat ha ajornat finalment una modificació que tenia prevista aprovar la setmana que ve relativa a les tasques d’extinció d’incendis forestals i que limitava la feina de les agrupacions de defensa forestal.

Les ADF’s s’han mostrat molt crítiques amb aquests canvis i amb la seva pressió han aconseguit ajornar-los fins a la tardor, a l’espera de poder obrir un diàleg i arribar a un consens entre les parts implicades. Les AF’s celebren l’ajornament, però continuen sentint-se menystingudes per la cúpula de Bombers.

Amb els canvis que plantejava la direcció de Bombers adduint motius de seguretat, les ADF’s pràcticament només podrien actuar en el primer moment i a l’hora de remullar la zona un cop extingides les flames. Una actitud que les més de 300 ADF’s que hi ha a Catalunya, amb més de 9.000 voluntaris en actiu o a la reserva, no entenen.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img