Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 09-06-2023

Ajornats els canvis sobre el Pla Especial d’Incendis Forestals que plantejava reduir el paper de les agrupacions de defensa forestal. Les ADF’s se senten menystingudes.

La Companyia d’Aigües de Vilanova fa tractaments nous contra les paneroles en diverses zones de la ciutat. Amb l’arribada de la calor la presència d’aquesta espècie es multiplica als subsòls de les ciutats.

La Companyia d’Aigües de Vilanova confirma que la previsió de poder reobrir la Ronda Ibèrica dilluns, després de l’esvoranc a la calçada que des de dijous al matí la talla en sentit Barcelona.

Els Bombers han remullat durant tota la nit la zona de l’empresa de reciclatge del polígon Masia d’en Notari de Vilanova i la Geltrú on ahir a la tarda s’hi va declarar un incendi sense víctimes, però amb una gran columna de fum negre.

Protecció Civil creu que la repetició de la prova d’alertes mòbils que es farà dimarts que ve al Garraf funcionarà correctament un cop arranjada l’avaria tècnica que només va permetre una recepció al 35% dels terminals durant el simulacre de l’abril.

L’institut Joan Ramon Benaprès de Sitges pot conservar el grau d’FP de professional de guia si arriba als 12 alumnes inscrits per al proper curs.

La Llorens Llibres tanca portes aquest estiu, el 30 de juny, per jubilació. La capital del Garraf s’acomiadarà de tot un referent a la ciutat, després de 50 anys de trajectòria.

Temps de Vi porta a Vilanova fins diumenge una trentena de cellers de gairebé totes les Denominacions d’Origen catalanes. La mostra busca promoure els vins elaborats a Catalunya i, de retruc, donar a conèixer la cultura del vi i el patrimoni de la ciutat.

En venda l’Ermita de Sant Cristòfol de Vilanova, considerada Bé Cultural d’Interès Local. Tota la propietat privada, inclosa l’ermita, s’anuncia a internet en una immobiliària.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img