Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

El Joan Ramon Benaprès de Sitges pot conservar el grau d’FP de Professional de Guia

L’institut Joan Ramon Benaprès de Sitges podrà conservar el Grau Superior de Formació Professional de guia, informació i assistència turística. Així els hi ho ha assegurat aquesta setmana el departament d’Educació, que posa, però, un seguit de requisits.

El centre té només fins aquest proper dilluns per presentar les dades de les persones interessades en cursar-lo i s’haurà d’arribar a un mínim de dotze alumnes per poder seguir endavant.Una situació agredolça per a la direcció del centre, ja que tot i aquesta escletxa de llum, serà difícil aconseguir-ho.

La preinscripció als estudis ha arribat a la seva fi i molts dels joves que estaven interessats en apostar per aquest grau han acabat triant-ne un altre, donada la incertesa.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img