Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Protecció Civil presenta el nou simulacre d’alertes mòbils de dimarts que ve

Protecció Civil creu que la repetició de la prova d’alertes mòbils que es farà dimarts que ve al Garraf-Penedès funcionarà correctament un cop arranjada l’avaria tècnica per part de l’Estat, que només va permetre una recepció al 35% dels terminals al simulacre del mes d’abril.

Las prova es farà de nou al Penedès, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre dimarts, 13 de juny entre les 11 i la 1 del migdia. El procediment serà el mateix: s’enviaran missatges des de Protecció Civil indicant que és una “prova d’alerta del CECAT” simulant una emergència i explicant que, el dia que aquesta sigui real, rebran instruccions per “autoprotegir-se”.

Des de Protecció Civil demanen que aquell dia, totes les persones llegeixin amb deteniment el missatge que se’ls envia per saber com actuar quan hi hagi una emergència real i que, sobretot, no es truqui al telèfon 112 per a evitar saturar la línia.

Remarquen, també, que la ciutadania respongui l’enquesta a la web de Protecció Civil per a saber quin ha sigut l’abast d’aquest últim simulacre.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img