Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els restauradors tindran les obres al Passeig Marítim de Cubelles acabades al seu tram a finals de juny

Les obres al Passeig Marítim de Cubelles , a la zona on es concentren els establiments de restauració, quedaran enllestides a finals del mes de juny i si pot ser, abans de la revetlla de Sant Joan. Això inclou el tram que va de l’Avinguda Mediterrani fins al passatge Mitjorn, amb el que es pretén que els restauradors puguin mantenir la temporada turística amb certa normalitat.

Aquest és el nou calendari amb què treballa l’ajuntament de Cubelles. Les obres han patit retards degut als treballs al subsòl, el que obligarà a què els treballs es mantinguin tot l’estiu a la resta del passeig. La intenció és que la remodelació del Passeig Marítim estigui enllestida al setembre

Widgets Magazine

Notícies

spot_img