Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 14-06-2023

Es segella el pacte de govern del PSC amb Vilanova en Comú Podem-. Les dues formacions afirmen apostar així per l’estabilitat a la ciutat els propers quatre anys, conformant un govern de majoria.

Aurora Carbonell veu difícil mantenir l’alcaldia de Sitges, tot i que es continua negociant per mirar de formar govern. ERC va quedar en segon lloc a les municipals. Afirmen que es farà una oposició constructiva i contundent.

El vilanoví Francesc-Marc Álvaro anirà de número 3 per ERC per la circumscripció de Barcelona a les properes eleccions generals. La vilanovina Teresa Llorens, serà la número 13 del PSC per Barcelona.

Vilanova i la Geltrú reforçarà la il·luminació del Parc de Ribes Roges per millorar la seguretat. És una de les mesures que inclou el dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan.

Sant Pere de Ribes ja ha iniciat una nova edició dels pressupostos participatius. Des d’aquesta setmana ja es poden presentar projectes. Aquesta edició es crea una categoria específica per les escoles, ja que sovint presenten moltes de les propostes.

Entrevista a Josep Maria Cremades, l’alternativa a la presidència del CF Vilanova. Les eleccions seran el 22 de juny.

Vilanova i la Geltrú tindrà una nova Carpa Juanita. Dissabte s’estrena el nou entremès de foc de la ciutat que és més lleuger i fàcil de portar que l’actual.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img