Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els pressupostos participatius de Sant Pere de Ribes creen una categoria per a escoles

Les escoles sempre han tingut un paper molt actiu en les diferents convocatòries de pressupostos participatius a Sant Pere de Ribes. El fet que sempre hi hagi propostes de millora per a edificis escolars, i que darrera hi ha moltes famílies disposades a mobilitzar-se, fan que els centres educatius cada any presentin molts projectes, i en les votacions, moltes acaben sent guanyadores.

Per evitar possibles greuges respecte altres col·lectius o entitats, Sant Pere de Ribes ha optat per crear una nova categoria de cara als nous pressupostos participatius, destinada específicament a les escoles públiques del municipi. La nova convocatòria passa dels 170.000 euros de l’edició anterior als 320.000 euros. D’aquests, 100.000 són per a inversions en instal·lacions escolars o programes educatius.

La creació de la nova categoria compta amb el consens polític i del Consell Municipal Escolar. En paral·lel, la novetat permetrà destinar uns altres 220.000 euros a propostes d’altres àmbits, com el cultural, el social o solidari. Un dels requisits, això sí, és que incorporin sempre la sostenibilitat com un dels seus valors.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img