Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 15-06-2023

Acord de govern a Cubelles entre UC, PSC i Cubelles en Comú Podem. Les tres formacions acorden investir alcaldessa Rosa Fonoll, i es comprometen a conformar un govern estable i compromès al municipi.

Disset socorristes vetllaran per la seguretat dels banyistes a les platges de Vilanova els mesos de juliol i agost. Ara ja són 14 les persones que hi treballen, i que demanen un ús prudent de l’espai als usuaris.

La Generalitat treballarà amb les ADF’s per a un nou decret que reguli les seves funcions. Ho ha anunciat uns dies després del malestar de les ADF’s pels canvis que s’estaven plantejant sobre el pla Infocat.

La costura i tot el que l’envolta centra el nou llibre de les ‘Dones amb memòria’. Les modistes, els tallers o la importància de saber cosir són alguns dels temes que es tracten a partir del testimoni oral de vilanovines.

Després de 50 anys de trajectòria, L’Estaquirot Teatre abaixa el teló aquest cap de setmana amb tres funcions especials a casa, al Teatre Principal de Vilanova, on hi representarà tres de les seves funcions més emblemàtiques.

El Premis Roig Toqués de Vilanova i la Geltrú reconeixen la trajectòria i el valor testimonial de la vilanovina Camèlia Ferrer i de l’Associació Edmaktub, dedicada a la recerca en el món dels cetacis amb el seu Projecte Rorqual.

Eleccions a la presidència del CF Vilanova: Xavier Laffitte recupera la il·lusió.

Berengueras s’endú a Vilanova el Campionat de Catalunya de Banda 2aB

Widgets Magazine

Notícies

spot_img