Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 16-06-2023

Gir de guió a Sitges: Aurora Carbonell, d’Esquerra Republicana, que va quedar segona a les eleccions, podria revalidar l’alcaldia amb un nou pacte que inclouria també un any d’alcaldia per Carme Gasulla, de Verds en Comú Podem. Ho han signat: Esquerra Republicana, Sitges Grup Independent, Verds en Comú Podem i Fets Per Sitges. Totes quatre formacions també han acordat governar plegats. Per aconseguir-ho, però, Guanyem hauria de donar-los suport, dissabte, en el ple d’investidura.

La Generalitat referma el seu compromís amb la feina que desenvolupen les entitats del tercer sector, i des de Vilanova ha anunciat una nova partida econòmica significativa per incrementar el nombre de programes que faciliten la incorporació de col·lectius més vulnerables al mercat laboral. Ho ha anunciat el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano.

Els Mossos desmantellen a Canyelles una altra plantació de marihuana. És la segona actuació en 10 dies i s’ha detingut tres homes que han passat a disposició judicial.

L’emblemàtica botiga vilanovina Llegums Xufré tanca per jubilació. L’establiment, dedicat principalment a la venda de llegums i espècies, l’han portat tres generacions familiars durant 106 anys.

Arriba la setena edició del Reciclart de Sitges, una mostra per conscienciar sobre la importància del reciclatge i aconseguir un canvi d’hàbits a través de l’art. Es podrà veure al Miramar fins al 9 de juliol.

El CF Cubelles es queda, finalment, sense l’ascens després que no hi hagués cap gol en els 5 minuts que quedaven pendents de jugar del partit Gornal – Sporting Gavà i que van recuperar-se ahir a la nit al camp dels de L’Hospitalet i a porta tancada.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img