Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La Generalitat augmentarà les subvencions per a les entitats del Tercer Sector

La Generalitat referma el seu compromís amb la feina que desenvolupen les entitats del tercer sector, i des de Vilanova ha anunciat una nova partida econòmica significativa per incrementar el nombre de programes que faciliten la incorporació de col·lectius més vulnerables al mercat laboral. Ho ha anunciat el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, precisament en una visita avui a Vilanova en la que ha conegut la feina que es realitza a l’hort socioterapèutic que gestiona l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf.

La conselleria preveu aprovar aviat un nou paquet d’ajudes econòmiques de vuit milions d’euros per desenvolupar programes d’inserció prelaboral, destinats a les entitats que en vulguin realitzar. Aquesta és una demanda que arriba del tercer sector i que des de Drets Socials s’ha volgut atendre, en el context de l’aplicació també del nou Pacte Nacional per la Salut Mental.

D’altra banda, la Generalitat ha exposat també als representants de l’entitat el nou model integral d’atenció sociosanitària en el que està treballant.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img