Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 19-06-2023

Juan Luis Ruiz (PSC) promet diàleg i humilitat en el seu primer discurs com a alcalde de Vilanova. Avança que renunciarà a continuar sent diputat al Parlament.

Abigail Garrido (PSC)ha estat investida alcaldessa de Sant Pere de Ribes per tercer mandat consecutiu. Garrido ha revalidat i ampliat la majoria absoluta, ara amb 13 regidors, un més que en l’anterior mandat.

Aurora Carbonell (ERC) assumeix l’alcaldia de Sitges amb un pacte de darrera hora. En aquest mandat vol desenvolupar el Pla Estratègic ‘Sitges 2040: un gran acord de ciutat’ @AjSitges @aurorasitges #Sitges

Rosa Fonoll (Unitat Cubellenca) investida alcaldessa de Cubelles per tercer mandat consecutiu amb els vots d’UC, el PSC i Cubelles En Comú Podem. Entoma els propers quatre anys amb el compromís de seguir transformant el municipi.

Rosa Huguet, de Junts per Canyelles, encara el quart mandat com alcaldessa amb un projecte orientat a ‘tenir més coneixement, més seguretat i més qualitat de vida”.

Juan Luis Ruiz pren les primeres decisions com a nou alcalde de Vilanova i la Geltrú. La Ronda Ibèrica i la recollida de les escombraries són les dues primeres prioritats del nou govern.

Bordegassos de Vilanova i Jove de sitges han compartit plaça aquest cap de setmana a Vilanova. L’actuació del cap de setmana a la capital del Garraf va deixar castells de la gamma mitjana de set per les dues colles.

Imatgse del Concurs d’all cremat que es fa des de fa 51 anys a Vilanova i la Geltrú en el marc de les Festes de Sant Pere. La tradició i la cuina marinera s’uneixen en aquest concurs de receptes on es cuina davant el públic.

Juvenal Edjogo, la cara i la veu del futbol base del nou CF Vilanova que vol el candidat Josep Maria Cremades.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img