Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Rosa Huguet revalida l’hegemonia de Junts per quart mandat a Canyelles

Rosa Huguet aixeca per quart mandat consecutiu la vara d’alcaldessa de Canyelles, amb una majoria absoluta que fa 4 anys semblava difícil d’ampliar. Però les passades municipals ho va tornar a fer, també quan el seu ajuntament ha passat d’11 a 13 regidors en haver superat el municipi els 5 mil habitants.

En la votació del ple d’investidura, Huguet, de Junts per Canyelles, ha aconseguit 12 dels 13 vots dels nous electes. Així és com es conforma aquest ajuntament, que atípicamenr repeteix com el passat mandat només dos grups polítics: 12 regidors de govern de Junts i un regidor a l’oposició pel PSC. Un lideratge que es remunta al 2011 que s’ha tornat a mostrat sòlid amb 4 anys per endavant per, diu l’alcaldessa, segueix creixent.

En la seva investidura, Huguet va extendre la mà al grup del PSC, l’únic de les 5 candidatures restants que es van presentar a les municipals que ha obtingut i mantingut representació.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img