Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els 21 regidors del Ple de Sitges del nou mandat

El cartipàs al nou Ajuntament de Sitges ha vist canvis importants per a aquest mandat. D’entrada, al govern que encapçala la republicana Aurora Carbonell es mantenen ERC i Sitges Grup Independent. En el cas dels republicans, dels seus quatre regidors la única cara nova és la d’Albert Oliver, mentre que a Sitges Grup Independent només repeteix el seu cap de llista, David Martínez. En aquesta ocasió al govern sitgetà s’hi afegeix Verds en Comú Podem, amb Carme Gasulla i Brandon Jones, que s’estrena com a regidor. I finalment Nacho Rubí, que ha estat a l’oposició els darrers quatre anys, ara està a l’executiu amb Fets per Sitges.

A l’oposició es queda la força guanyadora a les eleccions, Junts per Sitges, de la que Mónica Gallardo i Rosa Tubau repeteixen com a regidores, i Isaac Bielsa i Josep Van Gorkom s’estrenen al consistori.

Pel que fa al PSC-el Margalló, dels seus quatre regidors només s’incorpora a l’ajuntament Elena Alonso, la representant del Margalló. La resta repeteixen. També es queda a l’oposició Guanyem Sitges, amb Lorena Lucas com a nova regidora. I els que també debuten a l’ajuntament sitgetà són José Antonio Gilabert, de VOX, i Eva Garcia, del Partit Popular.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img