Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

En llibertat els 11 detinguts en l’operació anticorrupció a l’Ajuntament de Sitges desplegada per la Policia Nacional

Les onze persones detingudes aquest dimecres en un operatiu policial que investiga presumptes irregularitats de l’Ajuntament de Sitges ja han quedat en llibertat. Al vespre han sortit de la comissaria de la Verneda de Barcelona, on han prestat declaració policial. Entre les persones detingudes hi havia l’alcaldessa de la població, Aurora Carbonell (ERC), un regidor, un exregidor i el secretari de l’ajuntament, entre altres càrrecs tècnics.

Aquest dimecres el dia ha començat amb un desplegament policial que ha sorprès tothom, amb escorcolls a l’edifici consistorial i a edificis annexos. Concretament, les presumptes irregularitats que s’investiguen estarien vinculades a contractes i subvencions a la Taula del Tercer Sector Sitges-Garraf i a una cooperativa de la població i s’haurien comès entre els anys 2017 i 2022.

A primera hora de la tarda de dimecres, els partits amb representació a l’Ajuntament s’han reunit d’urgència per valorar els fets. L’Ajuntament sitgetà ha respost assegurant que el cas no és del tot nou i que ‘un cop detectades possibles irregularitats externes, va encarregar a professionals jurídics l’esclariment dels fets, aturant les subvencions, revisant els expedients i iniciant el procés per al retorn de les subvencions que no estaven plenament justificades’.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img