Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 22-06-2023

L’alcaldessa de Sitges i la resta dels 10 detinguts en l’operatiu policial anticorrupció, pendents de la citació judicial un cop posats tots en llibertat ahir al vespre i després d’haver declarat a la Comissaria de la Verneda de Barcelona.

Diferents partits polítics sitgetans reclamen respecte per la presumpció d’innocència després de les detencions policials de l’alcaldessa i de 10 persones més. A nivell nacional ERC treballa per portar el cas als canals ètics corresponents.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona qüestiona les detencions a Sitges. El seu Observatori dels Drets de les Persones considera que es va ‘vulnerar’ el dret de la presumpció d’innocència dels detinguts per la manera com es van fer.

El jove vilanoví Josep Sellarés, ordenat capellà i a punt per la primera missa a casa. Coneixem que l’ha portat a escollir aquest camí.

Tot a punt per la Festa Major de Sant Pere a Ribes amb els balls populars, Barraques i moltes activitats. La portada del programa és obra de Cristian López.

L’Ave Maria repeteix rècord de participació en el 25è Torneig Benèfic de golf.

L’estrella del Barça d’Handbol Aleix Gómez repeteix campus a Vilanova.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img