Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els 11 detinguts a Sitges, en llibertat i pendents de citació judicial

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, sortia ahir al vespre, a peu, de la comissaria de la Verneda de Barcelona. Hores abans, al migdia, havia estat detinguda per un presumpte cas de corrupció a l’Ajuntament.

També ho feia el regidor de Serveis urbans, Mobilitat i Esports, Jaume Monasterio. Ells dos i 9 persones més, 11 en total, van ser detinguts en el marc d’aquest operatiu de la Policia Nacional per presumptes irregularitats en l’adjudicació de subvencions i contractes menors .

Ara caldrà que vagin a declarar davant el jutge. Una citació a hores d’ara pendent, segons fonts municipals, però que podria ser aquest mateix divendres, sense que hi hagi encara confirmació.

El cas va causar ahir un gran impacte a Sitges, amb escorcolls a diferents departaments municipals, i com dèiem, amb la detenció de l’alcaldessa Aurora Carbonell al mateix consistori, el regidor Jaume Monasterio, dos caps de servei i el secretari municipal. Se’ls van endur a declarar en seu policial a Barcelona. Hores mes tard van anar sortint en llibertat progressivament.

A les 10 de la nit ja havien sortit tots. Els últims van ser el secretari municipal i un extècnic.

Ara com dèiem, cal esperar la declaració al jutjat.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img