Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 23-06-2023

Vilanova, Sitges, Sant Pere de Ribes i Cubelles podran posar límits als preus dels lloguers. La Generalitat els ha inclòs a la llista de 140 municipis que tenen un mercat insuficient d’habitatge assequible.

Sant Pere de Ribes ja té nou cartipàs municipal. Contempla set tinences d’alcaldia i noves competències com en matèria d’Inclusió i vida independent.

Vilanova i la Geltrú aprovarà per Ple el nou cartipàs municipal el 3 juliol. El nou govern vilanoví s’estructurarà en 6 àrees, 5 d’elles presidides pel PSC i una per En Comú Podem.

Cubelles ja té proposta de cartipàs pel mandat 2023-2027. Renata Bedós (PSC) és la primera tinent d’alcalde. L’alcaldessa Rosa Fonoll (UC) serà responsable de Seguretat Ciutadana i Urbanisme.

Llibertat amb càrrecs pels dos responsables de l’entitat investigada en l’operatiu anticorrupció de Sitges mi que avui han declarat davant la jutgessa que porta el cas.

Els treballadors dels tallers de Renfe a Vilanova es manifesten per la ciutat per denunciar retallades salarials. Afirmen que l’empresa encara no s’ha reunit reunir amb ells i que les aturades continuaran.

La transformació de Les Roquetes i la seva Festa Major centren el pregó de l’exalcalde Josep Antoni Blanco.

El Teatre La Bòbila de Les Roquetes tanca el curs amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta formativa. Des del setembre, l’equipament ha ofert cursos de teatre per a infants, joves i adults.

Laffitte guanya per àmplia majoria i seguirà com a president del CF Vilanova.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img