Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Nou aparcament de zona blava a l’esplanada de les Xarxaires del Port de Vilanova

A partir de dissabte, la Plaça de les Xarxaires de Vilanova i la Geltrú es convertirà en un nou aparcament de zona blana amb capacitat per 180 vehicles.

Aquest matí, operaris començaven a fer els treballs per marcar de les noves places d’estacionament a l’esplanada, que es vol que ajudin a descongestionar el Passeig Marítim, que durant l’època d’estiu augmenta considerablement el volum de vehicles que hi circulen i que hi volen estacionar.

Aquest nou espai d’aparcament es mantindrà els mesos de juliol i agost. El pagament de la zona blava es podrà fer a través de l’app de VNG aparcaments, o bé fer servir els parquímetres més propers, ja que a la mateixa plaça no se n’hi ha instal·lat cap de nou.

Els busos llançadora per accedir a les platges de Vilanova també començaran a funcionar l’1 de juliol.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img