Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 28-06-2023

Sant Pere de Ribes disposarà de 3 milions 800 mil euros dels fons Next Generation per construir més pisos de protecció oficial. L’anunci s’ha fet amb la ministra Raquel Sánchez, que ha estat aquest matí a Les Roquetes.

Els nous ajuntaments celebren el Dia de l’Orgull LGTBI+ defensant els valors i els drets del col·lectiu. El Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal del Garraf es reforça amb un nou canal online.

El CAPI de Baix-a-Mar de Vilanova reobre la Unitat d’Atenció al Viatger Internacional, un servei que ofereix assessorament especialment a les persones que fan sortides de mitjana i llarga distància.

Cinc platges de Vilanova, reconegudes aquest 2023 amb la Bandera Blava, un distintiu que valora la seva qualitat en àmbits com la gestió ambiental o els seus serveis i instal·lacions.

La Policia Local de Vilanova disposa de material de rescat aquàtic, una iniciativa pionera que permetrà una actuació immediata en cas d’una emergència. L’equipament s’inspira en les armilles salvavides dels avions.

L’UE Sitges ha anunciat aquest matí 4 fitxatges de cara a afrontar la temporada vinent a Primera Catalana. L’equip de Toni Salido ha incorporat Víctor Lebrero, Àlex Cubedo, Manu Ábalos i Marc Martínez.

Carlos Contreras, el pitxitxi de Primera Catalana, seguirà al CF Vilanova.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img