Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els nous ajuntaments celebren el Dia LGTBI+ defensant els valors i els drets del col·lectiu

Avui és el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, una jornada que aquest any se celebra amb un context polític marcat per l’augment de l’extrema dreta.

Molts ajuntaments han volgut celebrar una vegada més la jornada amb diferents actes informatius, i sobretot, de sensibilització. A Cubelles, per exemple, la jornada ha volgut donar visibilitat a com viu la gent gran la seva identitat de gènere, a través de diferents actes organitzats pel Consell Comarcal del Garraf.

A Cubelles la jornada ha començat amb la lectura d’un manifest davant l’Ajuntament, en el que s’ha fet una defensa dels valors i dels drets de les persones que formen part del col·lectiu LGTBI+. Un manifest polític en el que no s’ha passat per alt l’augment de la presència de l’extrema dreta als nous ajuntaments, com és el cas del cubellenc.

La jornada també ha servit per presentar el nou servei online del Servei d’Atenció Integral LGTBI+ del Consell Comarcal del Garraf, que complementa el que ja ofereix actualment de manera presencial.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img