Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 29-06-2023

Una família al carrer després de ser desnonada a Vilanova i la Geltrú. S’ha executat un dels dos desnonaments previstos per avui i ha fet palesa la necessitat de la ciutat d’augmentar el parc d’habitatge social.

Junts per Sitges i PSC-Margalló reclamen una comissió especial d’investigació sobre els pagaments a la Taula del Tercer Sector de Sitges. Reclamen transparència per no perjudicar la imatge de l’Ajuntament.

Fins a 700 medicaments es troben afectats per la manca d’estoc suficient a les farmàcies. Entre les diverses causes, la falta de matèries primeres, les diferències de preus entre països, o la dependència de la producció exterior.

Valoració positiva de la Llei de l’Oblit Oncològic per part de la Federació Catalana d’entitats contra el Càncer. Adverteixen però, que caldrà llegir bé la lletra petita per veure si inclou els malalts crònics.

David Torruella serà el nou entrenador del Sènior Femení del Patí Vilanova. Torna al club més de 10 anys després de la seva anterior etapa en la que va aixecar la Copa de la Reina.

Vilanova homenatja els morts a la mar amb una ofrena de corones de llorer a les aigües del port de la ciutat. És un dels actes amb què avui, dia de Sant Pere, la capital del Garraf ha volgut recordar-los i reconèixer el seu esforç.

Ribes viu avui els actes centrals de la seva Festa Major de Sant Pere.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img