Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Junts i PSC-Margalló reclamen una comissió especial d’investigació sobre els pagaments a la Taula del Tercer Sector de Sitges

Junts per Catalunya i el PSC-Margalló reclamen màxima transparència i tota la informació possible sobre les presumptes irregularitats que la setmana passada van suposar la detenció de l’alcaldessa de Sitges, d’un regidor del govern i de nou persones més. Un cas que ja ha arribat als jutjats.

Junts i PSC ho reclamen sobretot per preservar, diuen, la bona imatge de l’Ajuntament de Sitges com a institució, i per això, ja han demanat formalment la convocatòria d’un ple extraordinari amb dos punts sobre la taula: la creació d’una comissió especial d’investigació i que els partits es presentin com a acusació particular.

El cas investiga presumptes irregularitats en contractes i subvencions per a la Taula del Tercer Sector Sitges-Garraf, entitat ja desapareguda. Els dos principals grups de l’oposició defensen la presumpció d’innocència i volen respectar els temps judicials, però entenen que és del tot necessari exposar què ha motivat un cas que la policia i el jutjat van començar a investigar fa un any.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img