Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Els sindicats educatius criden a fer vaga el 6 de setembre

Els sindicats educatius criden a fer vaga el primer dia de curs, el 6 de setembre. Reclamen la defensa de l’escola pública de qualitat i en català i també la millora dels drets i les condicions laborals dels treballadors.

La protesta sorgeix la mateixa setmana en què s’està celebrant el debat monogràfic d’educació al Parlament. Els sindicats adverteixen que si no arriben a un acord abans que acabi l’estiu, tiraran endavant una protesta per impedir la normalitat en l’inici de curs.

Els sindicats USTEC·STEs (IAC), Intersindical-CSC i CGT Ensenyament reclamen que s’escolti les seves peticions que el departametn reverteixi les retallades.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img