Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Les platges del Garraf desactiven les dutxes per l’excepcionalitat de la sequera

El turista que arribi enguany a les costes del Garraf es trobarà, com a la resta del país, amb limitacions o restriccions pel que fa als serveis de dutxes a les platges, degut a la situació de sequera. L’estat d’excepcionalitat es manté malgrat les últimes pluges. Això fa que les platges de Vilanova, Sitges i Cubelles no disposin del servei de dutxes. No s’ha posat en funcionament per adequar-se a les restriccions actuals. La mesura està senyalitzada als mateixos serveis, però tot i així, no són pocs els turistes que es veuen sorpresos per la falta d’aigua a les dutxes.

A Vilanova funcionen només els rentapeus, però no el servei de dutxes, per tal de limitar el malbaratament d’aigua en aquests serveis. A Cubelles, tampoc hi ha dutxes i només hi ha actius un punt d’aigua per als peus a la Platja Llarga i dos a la zona de la Mota-les Salines. No tots els banyistes ho encaixen de la mateixa manera, però en general, accepten la mesura, a la vegada que troben a faltar el servei.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img