Dilluns, desembre 11, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 03-07-2023

El territori de la Vegueria Penedès afronta els mesos més crítics d’una de les campanyes forestals més difícils dels últims anys. Un operatiu que, de manera excepcional, s’ha avançat al calendari i que des de l’1 de juny ja està actiu amb una ampliació d’efectius i recursos a les comarques del Penedès-Garraf.

La Diputació de Barcelona posa en marxa al Garraf, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental un nou model de vigilància forestal que reforça la tasca de les ADF i els agents locals per reduir les possibilitats de foc al bosc.

Les farmàcies, també les del Garraf, asseguren tenir problemes per trobar nous professionals, sovint a causa de la competència que suposa la indústria farmacèutica.

Trenta mil persones passen pel Vida Festival, que ha tancat de nou edició amb èxit de públic. Durant els tres dies, pel festival hi han passat propostes com Jorge Drexler, Julieta Venegas, The Libertines o Suede.

La processó marinera coincidint amb les Festes de Sant Pere de Vilanova permet veure la imatge de Sant Pere i els balls populars pels carrers del barri de Mar.

Les Barraques de Ribes en el marc de la Festa major de Sant Pere han posat ja el punt final a l’edició d’enguany, l’onzena, amb una programació cultural variada.

Tarda rodona a Les Casernes en l’Hoquei per l’ELA, que va aconseguir recaptar més de 3.000€ per la Fundació Miquel Valls. Durant la tarda es van disputar els partits en un pavelló que va presentar una bona entrada.

El CF Vilanova incorpora Albert Vega, defensa provinent de la UE Rubí. De 31 anys, ‘Peque’, és el primer fitxatge per la temporada vinent d’un CF Vilanova que en les pròximes hores podria anunciar l’arribada del davanter Naoufal Talkam.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img