Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 04-07-2023

Pla de xoc a Vilanova i la Geltrú per reduir les escombraries al voltant dels contenidors. L’actual equip de govern ja treballa en una nova licitació per contractar un nou servei que diferenciarà la brossa comercial de la domèstica.

L’Ajuntament Vilanova està estudiant quin és el model més eficaç per la gestió de la neteja viària. El nou govern assegura que ha hagut d’impulsar un pla d’urgència per garantir la neteja de platges d’aquest estiu.

El consistori vilanoví ha aprovat les retribucions i assignacions dels càrrecs electes, grups municipals i càrrecs eventuals de confiança. L’oposició n’ha qüestionat alguns aspectes.

Baixa per quart mes consecutiu l’atur al Garraf: el nombre d’aturats en tancar el juny és de 7.398. Des del mes de març, les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya s’han reduït a la comarca en més de 400 persones.

El CF Vilanova ha anunciat l’arribada de l’atacant Naoufal Talkam. De 24 anys, procedent del Marianao Poblet, l’extrem es converteix en el 2n reforç per la plantilla entrenada per Xavi Vilagut.

El Play2Win s’endú les 24h de futbol sala Roquetes – Casernes.

Vilanova ja ho té tot a punt perquè dijous hi comenci una nova edició del FIMPT, el Festival Internacional de Música Popular Tradicional, ja la 42a. Canal Blau n’és el mitjà oficial i n’oferirà una programació especial.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img