Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’atur baixa per quart mes consecutiu al Garraf

Baixa per quart mes consecutiu l’atur al Garraf, que registra així una davallada positiva pel que fa a persones que no tenen feina. Ara, el nombre d’aturats a la comarca en tancar el juny és de 7.398. Des del mes de març, les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya s’han reduït en total en més de 400 persones. Per municipis, tots els de la comarca sense excepció han vist reduir el nombre de persones a l’atur al mes de juny.

Pel que fa a l’atur interanual, la dada és pràcticament idèntica a la de l’any passat; entre el juny de 2022 i el d’aquest 2023, al Garraf s’hi compten 31 aturats més. La taxa d’atur registrat al juny és del 10’2% del total de població activa de la comarca.

Caldrà esperar a veure si les contractacions que es preveuen al sector dels serveis ajudaran a rebaixar encara més el nombre de desocupats.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img