Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Al dia notícies 05-07-2023

La FEGP obre una oficina per facilitar que les empreses del territori puguin fer la transició energètica.  Avui, una instal·lació solar es pot amortitzar abans dels dos anys.

Sant Pere de Ribes aprova el cartipàs municipal per al nou mandat. Un equip de 13 regidors del PSC, amb 7 tinences d’alcaldia, que manté integrants del govern anterior però que també incorpora cares i competències noves.

Sant Pere de Ribes ha aprovat les retribucions del govern. L’alcaldessa tindrà dedicació exclusiva; 7 regidors estaran a un 75%; i 3 regidors més al 60%. L’oposició n’ha criticat alguns aspectes.

50 anys de trajectòria, més de 10 mil funcions i un gran mestratge titellaire  avalen la Creu de Sant Jordi que acaba de rebre la companyia vilanovina l’Estaquirot Teatre.

Club de Futbol Vilanova i UE Sitges ja coneixen els rivals que tindran la temporada vinent al grup 3 de Primera Catalana. Fins a 8 equips nous en un grup que torna a comptar amb els equips de la demarcació de Tarragona.

Delafé y Las Flores Azules  seran els caps de cartell d’una nova edició de Sons Solers que arriba aquest divendres a Sant Pere de Ribes.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img