Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

La FEGP obre una oficina per facilitar la Transició Energètica

Redman és una empresa de serveis TIC que va néixer a Vilanova i la Geltrú l’any 1998. Realitza projectes de sistemes, solucions per servidors, desenvolupaments de webs i serveis de telecomunicacions i dona feina a uns 30 treballadors. La seva seu de Vilanova – en té una altra a Madrid- s’ha quedat petita i abans que acabi aquest any té la intenció de traslladar tots els seus serveis en una nau de 900 metres quadrats del Polígon de Santa Magdalena de la capital del Garraf.

El projecte de reforma de les noves instal·lacions ha inclòs la col·locació de plaques solars al terrat de la nau. Una infraestructura que quan estigui en funcionament generarà 20 kilowatts amb els quals l’empresa en determinats moments, pot arribar a ser autosuficient al 100% . Al marge de l’estalvi econòmic, empreses com Redman, fan aquesta transició energètica amb la consciència de reduir la petjada de carboni.

Ara la Federació d’Empresaris del Gran Penedès i la patronal CECOT han obert una oficina per assessorar les empreses que vulguin fer aquesta transició energètica. L’assessorament el faran els tècnics de CECOT, però els projectes que es puguin concretar s’executaran a través d’alguna de les empreses especialitzades en la instal·lació de plaques solars que hi ha en el territori com és el cas de Prot Energia.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img