Diumenge, desembre 10, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

L’Estaquirot Teatre ja té la Creu de Sant Jordi

El valor de la trajectòria de 50 anys de la companyia vilanovina l’Estaquirot Teatre ha fet que ahir al vespre Núria Benedicto, Olga Jiménez i Albert Albà recollissin la Creu de Sant Jordi amb què el govern català reconeix enguany 20 personalitats i 10 entitats.

Una Creu de Sant Jordi que han rebut de mans del President de la Generalitat, Pere Aragonès, i de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i que acredita la tasca de l’Estaquirot Teatre com a ‘referents, amb el seu ofici, vocació i compromís’. El guardó distingeix la companyia per la seva innovadora trajectòria dins del món del teatre de titelles.

L’atorgament d’aquesta màxima distinció a Catalunya arriba precisament l’any en què l’Estaquirot abaixa el teló després de 50 anys de trajectòria als escenaris amb la seva aposta tan particular d’espectacles familiars representants pels seus característics titelles. L’Estaquirot Teatre ha fet més de 10.000 actuacions i tot just aquest mes de juny s’ha acomiadat dels escenaris vilanovins.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img