Dimarts, novembre 28, 2023
Widgets Magazine
Widgets Magazine

Sant Pere de Ribes aprova les retribucions del govern

Sant Pere de Ribes ha passat per ple el cartipàs municipal i les retribucions que rebran els membres de govern. L’alcaldessa tindrà dedicació exclusiva, amb un salari brut anual d’uns 50.700 euros; 7 regidors més tindran un 75% de dedicació, amb un salari anual al voltant dels 32 mil 400 euros; i 3 regidors més tindran dedicació del 60%.

El cartipàs ha generat crítiques per part de bona part dels grups de l’oposició. Junts-Via es queixa de no haver tingut una convocatòria de portaveus on se’ls expliqués bé el cartipàs i les dedicacions i com es reparteixen, però també per l’augment del cost que suposa per les arques municipals aquest organigrama, amb més regidories, respecte mandats anteriors.

També des de Fem Poble i Construïm diuen no entendre perquè es creen dues regidories de cultura per Ribes i Les Roquetes i se’n crea una de nova per a equipaments culturals, el que consideren, no està justificat.

Aquests tres grups de l’oposició hi han votat en contra. L’únic regidor de VOX, Francisco Javier Mira, s’ha abstingut.

Des del govern ribetà s’afirma que el cartipàs i les retribucions assignades són les que necessita el municipi per respondre a les necessitats de la ciutadania.

Widgets Magazine

Notícies

spot_img